آزمایشی

آزمایشی

آزمایشی

آزمایشی

آزمایشی

  • ۰
  • ۰

وقت سفارت کانادا

شرایط لازم برای ویزای اقامت موقت کانادا

باید افسر ویزا که شما کانادا در پایان اقامت موقت ترک را متقاعد کنم.
نشان می دهد که شما می توانید برای دفتر خود و اعضای خانواده خود را در زمان استطاعت زمانی که شما اقامت در کانادا، شما را به عنوان.
شما نمی خواهید به مطالعه و یا کار کردن در کانادا مگر اینکه آنها به دست آوردن مجوزهای لازم.
اگر این فرد دارای سوابق جنایی تنظیم نیست.
برای ارائه تمام اسناد درخواست شده توسط افسر ویزا به شما رجوع به عنوان امکان پذیر است.
همچنین باید سلامت جسمی لازم را (معاینات پزشکی انجام در صورت نیاز)
تمام اعضای خانواده که قصد ورود به کانادا متقاضی اصلی باید یک نرم افزار جداگانه برای ویزا و ویزا در حساب سپرده سفارت کامل است.
در صورت افسر ویزا وقت سفارت کانادا  تشخیص شما و یا هر یک از اعضای خانواده باید آزمایش پزشکی انجام می شود و نتایج برای پست ویزا تا پس از بررسی های لازم در اختیار افسر ویزا به صدور ویزا به شما و یا هر یک از اعضای خانواده ضروری است.
روند اخذ ویزا کانادا

حالت اول (نرم افزار آنلاین برای گرفتن ویزا کانادا):
اسناد مسافری است که باید به سفارت تحویل داده می شود، ترجمه و با مهر رسمی، اسناد اصلی به ما تحویل داده. در ابتدا ما در سفارت بودند ایجاد یک حساب کاربری و ما مراحل برای ارزیابی آنلاین پس از تایید و دریافت کد کاربر می تواند آنلاین ثبت نام را به انجام به دنبال داشته است، سفارت واریز ما پرداخت به سپرده تنها با کارت های اعتباری پذیرفته و پس از ثبت نام رسید که این شماره پرونده و اثر انگشت متقاضی پس از مصرف این تا یک ماه به انگشت نگاری به کنسولگری سفارت کانادا در آنکارا یا سایت بازدید استانبول، و پس از بیش از یک ماه اگر انگشت نگاری متقاضی است او انجام می شود سوال اشتباه این پول برگردانده نشده است به مسافر.
حالت دوم (نرم افزار کاغذ ویزا کانادا - پیش نویس):
اسناد مسافری است که باید به سفارت تحویل داده می شود ترجمه و با مهر یکی از مقامات از کنسولگری سفارت کانادا در استانبول و یا بازدید از آنکارا و مدارک را به سفارت و در همان انگشت نگاری محل تحویل نیز در سفارت انجام خواهد شد متقاضی ثبت نام و متقاضی یک کد رهگیری (ردیابی ID) دریافت خواهید کرد که با استفاده از کد رهگیری می توانید کار خود را از ابتدا تا انتها بررسی پردازش و مسافران باید سفارت از طریق بانک واریز و زمانی که اسناد به سفارت سفارت تحویل داده شد. بیشتر از زمان ویزای پاسخ اجازه می دهد تا Dardsfart به مسافران حدود 90 روز است.
دو بالا گذر و یا شکست به درخواست متقاضی از طریق ایمیل مطلع و پرسید: اگر پذیرفته شده است،


2. جمع آوری ویزا مدارک مورد نیاز

اسناد ارائه شده باید نشانه کامل، دقیق، به روز و کامل از وضعیت متقاضی و واجد شرایط که متقاضی برای متقاعد کردن افسر ویزا ویزای کانادا است باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای کانادا با توجه به نوع ویزا، از جمله ویزای توریستی، ویزای کار، ویزای دانشجوئی و مهاجرت، با توجه به اینکه مردم با مشاغل مختلف و شرایط مختلف برای برنامه های ویزا از فردی به فرد می تواند متفاوت باشد و متفاوت است.

مورد نیاز ویزای توریستی کانادا

1. لیست چک کانادا، از جمله ویزای کانادا برای مقالات خوب (اسناد ذکر شده در زیر را در لیست چک معرفی شده است) مورد نیاز است:
دانلود چک لیست ویزای توریستی کانادا (*)
2. پر کردن کرن جمعیتی کانادا
دانلود فرم درخواست فارسی جمعیتی کانادا
3. پر کردن فرم کرن خانواده کانادا
دانلود فرم درخواست فارسی خانوادگی کانادا
(*)

کوچک مورد نیاز ویزای کانادا در چک لیست ویزای توریستی کانادا ارائه شده است:

شناسایی و اثبات دارایی
گذرنامه جدید با اعتبار حداقل یک سال
گذرنامه های قدیمی (برای نشان دادن تاریخ سفر)
گواهی تولد متقاضی
منگوله منگوله دار و دیگر اسناد مدنی، از جمله Mbayh یک - قرارداد خرید، و غیره
اگر تاریخ اجاره نامه گسترش Vatbardashth
گواهی لاتین سپرده و حساب بانکی اگر شما در طول ماه درآمد ماهیانه شما دریافت سپرده، لطفا چاپ (خوب) یا گواهی از حساب بانکی که در آن شما دریافت نشان می دهد سود چقدر در ماه است.
روشن کردن حساب سه ماه یا شش ماه از حسابهای جاری و کار Darmtqazy
2 قطعه عکس رنگی -Sayz 4. 5 * 3. 5 دارای نور پس زمینه به تازگی گرفته شده
گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال فرزندان مجرد
مقالات کار متقاضی.
گواهی اشتغال به کار - حقوق و دستمزد - پرسنل تصمیم - بازنشستگی جک - تصمیم بازنشستگی - مجوز - مجوز - مجوز قانون - دفاتر مجوز - کارت کسب و کار
اسناد شرکت (در صورتی که متقاضی یک شرکت است)
اساسنامه شرکت
روزنامه رسمی شرکت (آگهی آگهی تاسیس و آخرین تغییرات)
گفت: ثبت شرکت
آخرین لیست از شرکت های بیمه - پرداخت تب
چاپ حساب گردش خون به مدت سه ماه یا شش ماه،
آخرین گواهی مالیات شرکت
(در صورتی که متقاضی زنان متاهل علاوه بر سوابق خود است، اسناد و مدارک همسر نیز مورد نیاز است.)
دعوت از اسناد
1. دعوت با تاریخ و امضا
حاوی اطلاعات مهمان: نام و نام خانوادگی - تاریخ تولد - آدرس و تلفن
  • ۹۶/۰۱/۱۴
  • سئو پک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی